Fotografiile au fost publicate pe un grup al rețelei de socializare Facebook de către un utilizator supărat, probabil, că nu putea ieși cu autoturismul din cartier. BMW-ul în cauză este cu numere de Germania. Interesant este că românii noștri conduc ca niște mielușei prin străinătate, dar când intră în România zici că ar fi injectați cu prostie, fac pe „jmecherii” cu dublu „jm”, ignorând orice regulă de circulație sau de bun simț.

Nu știm dacă Poliția rutieră sau cea locală au luat măsuri împotriva șoferului nesimțit.

ACTUALIZARE:

Potrivit unor martori, la fața locului a sosit un echipaj al Poliției care a așteptat timp de peste zece minute, însă nu a venit nimeni la mașină. Polițiștii au notat numărul de înmatriculare al mașinii și au plecat. Se pare că la autoturism a venit după jumătate de oră o femeie care a urcat la volan și a plecat.

ACTUALIZARE - IPJ Maramureș

Cu privire la articolul dumneavoastră intitulat "FOTO - Sunt șofer de bemveu și mă doare-n .... - Un șofer nesimțit a blocat timp de zeci de minute accesul în cartierul Nucului din Sighet", conducătoarea autoturismului în vârstă de 40 de ani a fost sancționată contravențional conform articolului 143, lit a din ROUG 195/2002, sancțiune prevazută de art. 100 din OUG 195/2002.

Citește și

Comentarii