Tânărul, care avea permisul de conducere de scurt timp, s-ar fi aflat în maşină alături de alţi doi adolescenţi de vârstă apropiată cu a sa. La un moment dat, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un stâlp de iluminat. În urma impactului, stâlpul a căzut peste autoturism.

Din motive deocamdata incerte soferul unui autoturism a iesit de pe partea carosabila si s-a izbit violent de un stalp din beton pe care l-a rupt.

In urma impactului violent tanarul din Salistea de Sus a ramas incarcerat.

Echipajele de interventie l-au scos din autoturism si l-au transportat la spital. Ulterior el a fost transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

Prietenii tanarului au postat astazi pe Facebook un mesaj prin care cereau sprijin pentru ca Ionut avea nevoie de sange.

In aceasta seara din pacate Ionut a pierdut lupta si a decedat. Pe pagina de socializare a acestuia mesajele de condoleante curg fara incetare.

Potrivit unor informaţii, accidentul s-a produs în momentul în care Ionuţ a vrut să depăşească un microbuz. Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 06.30, în centrul oraşului Săliştea de Sus, între şcoală şi primărie.

ACTUALIZARE – DISCUTIE SOCANTA CU BAIATUL DECEDAT INAINTE DE TRAGEDIE

Pe pagina de facebook un prieten al tanarului decedat a publicat o discutie cu acesta, dar si un mesaj cutremurator. Detaliile sunt de-a dreptul socante – conducea cu 120-130 km/ora prin fata unitatii de politie din Salistea de Sus:

„Lazi frate… aici în Spania, azi am aflat ca tu ai plecat de la noi… și ma doare sufletul pentru asa tare!!… Ai fost un super băiat!…de ce frate…? Tot o sa ma intreb mereu!Nu o sa te uit niciodata… sambata parcă te-am văzut ultim data,alimentai nenorocita aia de mașină,erai cu zâmbetul pe buze, parcă acum te vad! de ce nu m ai ascultat? Cand mai adus de la trusou până în stație…. cu 130… 140… si cand m–am am oprit ti-am zis ca nu-i bine ce faci Lazi. de ce nu ai ascultat…,de ce? Ai avut toată viața în fată… Lazi…Când o sa ajung in țara o sa iti simt lipsa!!…insa o sa fi mereu în inima mea!! Ai fost un mare băiat! Ne vedem pe lumea cealaltă!

Atunci cand ingerii canta in cartierul meu frumos
Stiu ca o mama o sa planga, asa ca sepcile jos
Atunci cand sirenele canta in cartierul meu frumos
Stiu ca un tata o sa planga, asa ca sepcile jos” este mesajul unui prieten de-al tanarului decedat”.

„Era un băiat de treabă, îmi era prieten, ne mai vedeam mai prin Borșa, când eram la școală acolo. Îmi pare rău că a plecat dintre noi. Condoleanțe familiei!”, a spus Vlad Vasile, student la Jurnalism, în Baia Mare.

POATE TINERII CARE SE URCA LA VOLAN VOR INVATA CEVA DIN ACEASTA TRAGEDIE!

Citește și

Comentarii