Biciclistul se deplasa dinspre strada G-ra Mociulschi înspre zona CIL, când, la intersecția străzilor mai sus-amintite, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare care se deplasa pe strada Popa Lupu, drum cu prioritate.

Biciclistul, un bărbat în jur de 50 de ani, a fost săltat pe capota autoutilitarei, după care a fost proiectat câțiva metri, căzând pe asfalt. Biciclistul a suferit răni la cap și la picioare.

La fața locului au apărut în foarte scurt timp un echipaj de Poliție rutieră și o ambulanță aparținând SAJ, care a transportat victima la Spitalul municipal Sighet pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Biciclistul a suflat în etilotest, rezultatul fiind pozitiv (0,22 mg alcool pur în aerul expirat). Conform probei cu etilotestul, s-a dovedit că șoferul autoutilitarei nu era băut, rezultatul fiind negativ.

Autoutilitara implicată în accident va fi supusă în cursul zilei de 17 noiembrie a.c. unei expertize tehnice, pentru a verifica dacă aceasta corespunde din punct de vedere tehnic.

Citește și

Comentarii