Imaginile surprinse la fața locului indică faptul că impactul a fost cu adevărat nimicitor.

Ambele mașini au ajuns în șanțurile de pe marginea drumului, automobilul marca Volkswagen fiind transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Potrivit martorilor, una dintre mașini avea o viteză foarte mare. Cei doi şoferi au murit în urma accidentului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare și prim-ajutor, dar nu au mai putut face nimic pentru victime.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare a precizat că cele două persoane decedate în accidentul teribil de pe Drumul Național 19 sunt din Maramureș. Șoferul aparent vinovat, în vârstă de 22 de ani, care conducea autoturismul Volkswagen, era din Săpânța. În schimb, șoferul microbuzului de transport marfă, în vârstă de 48 de ani, era din Borșa.

Totul s-a întâmplat în data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 16.00. Șoferul Volkswagen-ului a ajuns cu mașina pe contrasens, fără să încerce să facă vreo depășire, spun martorii. Motivele sunt încă necunoscute.

Polițiștii au efectuat primele cercetări la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

ACTUALIZARE:

Tânărul din Săpânţa se numea Gheorghe Ciprian Grincu. “Îl cunoşteam pe băiat. Mai avea un frate şi o soră. A fost multă vreme plecat în străinătate, la muncă. Am înţeles că a fost ceaţă foarte densă pe DN 19 şi, din acest motiv, ar fi pătruns pe contrasens”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Gheorghe Stan, primarul comunei Săpânţa.

Bărbatul din Borşa se numea Gheorghe Roman, cunoscut drept Gicu Carabeţi. Era căsătorit şi avea un băiat care nu a împlinit vârsta majoratului. “Îl cunoşteam. Îmi era prieten bun. Avea un băiat, minor. Era un bărbat tare bun şi liniştit. Făcea curse săptămânale în zona aceea, transporta marfă”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Sorin Timiş, primarul oraşului Borşa.

Citește și

Comentarii