Victima a fost resuscitată, iar din fericire semnele vitale au revenit. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraş.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care au prins doi suspecţi: un bărbat şi o femeie. Aceştia este posibil să se afle sub influenţa drogurilor, deoarece au început să facă scandal, să se dezbrace şi să vorbească incoerent.

Femeia retinuta vorbea incoerent. Singurele cuvinte care se auzeau clar erau: “No more! No more”.

De cealalta parte barbatul s-a dezbracat si a inceput sa recite versete din biblie. Abii au fost incatusati si au fost dusi la politie.

De la ce a pornit totul?

Desi oficial anchetatorii se feresc sa spuna ce s-a intamplat, sursele noastre au dezvaluit o poveste de-a dreptul halucinanta. Victima este un barbat in varsta de 37 ani din Brasov. El a cunoscut-o pe baimareanca in varsta de 23 de ani saptamana trecuta pe internet, pe o pagina de socializare. Dupa zile de discutii online s-a hotarat sa vina in Baia Mare sa isi intalneasca viitoarea iubire.

Ajuns in Baia Mare, brasoveanul a avut parte de o surpriza neplacuta. Se pare ca la intalnirea cu iubirea vietii si-ar fi facut aparitia fostul iubit al acesteia, un baimarean in varsta de 43 ani. Nu se stie exact ce anume s-a intamplat intre cei trei pentru ca anchetatorii nu s-au putut intelege cu suspectii.

Acestora le-au fost prelevate probe de sange pentru a se stabili daca au consumat droguri, apoi anchetatorii au hotarat sa fie intenati la Psihiatrie Adulti din cadrul Spitalului Municipal Sighet pentru a se efectua o expertiza psihiatrica de specialitate.

Citește și

loading...