„Mergeam către Târgu Mureș, depășeam un camion, chiar aveam spațiu suficient. Între timp microbuzul din față a încetinit depășirea și a trebuit să mă bag înapoi pe banda mea și m-am băgat înapoi în fața camionului. Loc suficient chiar aveam, dar am simțit că camionul a forțat să nu mă lase să intru în fața lui, dar am tras destul de aproape de Mercedes. Totul s-a petrecut în Somcuta Mare. Recunosc că puțin m-am enervat și am frânat puțin când am intrat pe banda mea. Am simțit că devine tot mai agresiv camionul, dar nu i-am dat importanță. Am depășit și Mercedesul și mi-am continuat drumul. Am greșit că nu am observat că camionul încerca să mă depășească. ” afirmă sătmăreanul.

Cei din duba din fața sătmăreanului au ținut legătura cu cei din camion, nelăsându-l pe acesta să îl depășească, ba chiar a încetinit duba. În momentul în care intră totuși în depășirea dubei, drumul sătmăreanului este blocat de dubă, care iese în fața lui, iar pe dreapta este blocat să intre înapoi pe sensul său de camion, care l-a ajuns din spate. La un moment dat cei doi opresc și blocheză astfel drumul sătmăreanului. Din camion ies doi indivizi iar filmarea arată clar cum unul dintre ei ridică amenințător cuțitul spre mașina sătmăreanului.

„Indiferent ce i-ar fi si supărat, nu există nici o justificare pentru această agresivitate și acest comportament. M-am speriat când i-am văzut că vin spre mine. Am băgat în marșalier și am dar rapid în spate. Puteam să fac și accident încercând să fug de acolo. Vreau să depun o plângere, că acest comportament, indiferent ce s-a întâmplat, legea nu îți dă voie să faci așa ceva. ”, mai afirmă șoferul din Satu Mare.

Totul a fost înregistrat cu camera de bord, care a funcționat în tot acest timp și a înregistrat inclusiv numerele de înmatriculare ale camionului și dubei. Pe baza filmării sătmăreanul îi va chema în instanță pe cei care l-au amenințat și au speriat toți pasagerii mașinii.

Şoferul care a blocat sensul dinspre Şomcuta Mare spre Baia Mare conducea un autovehicul Mercedes înmatriculat în judeţul Maramureş (MM-82-ADM).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet