Scandal în cartierul de romi din Petea. Aproximativ 50 de oameni au atacat polițiștii și jandarmii. Unul dintre romi ar fi avut inclusiv o drujbă asupra sa. Oamenii legii s-au văzut nevoiți să folosească armamentul din dotare și au tras cu pistolul cu bile de cauciuc în direcția bărbatului care avea asupra sa drujba.

În momentul în care unul dintre polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale a încercat să îl imobilizeze pe unul dintre scandalagii, colegul său care i-a venit în sprijin a fost rănit. Potrivit informațiilor PresaSM, polițistului i-a fost retezată urechea de unul dintre participanții la conflict. Acesta urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

La fața locului au fost dispuse mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, dar și echipaje medicale ale SJU Satu Mare și SMURD.
Mai multe persoane au fost transportate și la Unitatea de Primiri Urgențe, dar și la sediul Poliției din municipiul Satu Mare. În mod cert, în cauză se vor deschide dosare penale pentru vătămare corporală și ultraj.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet