Coliziunea a fost atât de puternică încât cele două mașini au luat foc instantaneu! Martorii spun că nicio persoană nu a ieșit din niciun vehicul. Cel puțin o persoană a murit arsă de vie.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj SMURD.

La acest moment, pompierii încearcă să stingă focul.

Soferul autoturismului a fost gasit carbonizat. Soferul tirului a reusit sa iasa la timp din cabina.Incendiul autoturismului a fost stins. La acesta ora arde partial prelata tirului.

Un sofer din Maramures s-a aflat pe DN19 si ne-a trimis fotografii si imagini video in exclusivitate. Maramureseanul ne-a declarat ca a vorbit cu soferul autotrenul: “Mi-a spus ca pur si simplu a intrat direct in TIR. Nu avea centura soferul VW-ului. Cum a lovit TIR-ul cum a luat foc masina. Abia a sarit din masina. Nu a apucat sa ia nimic din cabina. A spus ca fie a adormit la volan, fie a vrut sa se omoare“.

Conform ISU Satu Mare soferul autotrenului in varsta de 35 ani a fost transportat la UPU pentru investigatii suplimentare. Autoturismul a ars in totalitate. Capul TIR-ului a ars de asemenea in totalitate. Remorca si incarcatura a ars in proportie de 30%.

Citește și