Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului a virat la stânga și nu s-ar fi asigurat corespunzător, intrând în coliziune cu microbuzul, al cărei șofer a intrat în depășire.

În urma coliziunii, ambele vehicule s-au răsturnat în șanț. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat, a fost extras din vehicul, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, deși au executat manevre de resuscitare timp de zeci de minute. Soția bărbatului a fost preluată cu un elicopter SMURD și transportată la Spitalul Județean din Baia Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ce spun POMPIERII: ”Astăzi, la ora 15:06, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier între două autoturisme, între localitățile Apa și Iojib. La fața locului s-au deplasat 14 cadre militare cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă cu medic, o ambulanță SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și elicopterul SMURD Jibou. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme au rezultat 3 victime din care 2 încarcerate. S-a acționat pentru extragerea victimelor încarcerate, la una dintre acestea s-au întreprins manevrele de resuscitare, ulterior s-a declarat decesul acesteia. Cealaltă victimă, in comă indusă, va fi transportată la Unitatea de Primire Urgențe Baia Mare cu elicopterul SMURD Jibou. A treia victima nu necesită transportul la Spital”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și