Din primele informatii se pare ca o femeie de 33 de ani, in timp ce conducea un autoturism inmatriculat in judetul Cluj, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de carosabil umed, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, inmatriculat in judetul Mures.

In urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele din autoturism, respectiv conducatoarea auto si un pasager minor.

La acest moment traficul este blocat, politistii efectuând cercetarea locului producerii evenimentului rutier in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs. Din pacate ambele victime au decedat.

Cele doua victime, conducatoarea auto de 33 de ani si minorul de 5 ani, sunt din localitatea Baia Mare, judetul Maramures. La acest moment traficul se desfasoara alternativ, pe un sens de mers.

”Din primele informatii se pare ca o femeie de 33 de ani, din Baia Mare, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, înmatriculat în județul Mureș. În urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele din autoturism, respectiv conducătoarea auto și un pasager minor în vârstă de cinci ani, care din păcate au decedat.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Ramona Varod.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și