Bărbatul căzut pe asfalt a suferit răni destul de serioase, dar a fost conștient în momentul în care salvatorii au sosit la locul accidentului.

Biciclistul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportat la Spitalul Județean Baia Mare.

ACTUALIZARE IPJM

Azi dimineaţă, la ora 08.10, pe DN1C, între localităţile Recea şi Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unui biciclist.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că două autoutilitare care circulau pe direcţia Baia Mare – Şomcuta Mare s-au ciocnit faţă – spate pe fondul nerespectării distanţei de siguranţă în mers de către conducătorul vehiculului din spate.

În urma coliziunii, autoutilitara din faţă a fost proiectată pe contrasens unde a acroşat un bărbat în vârstă de 60 de ani care circula regulamentar pe bicicletă, pe direcţia Lăpuşel - Baia Mare. Biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toate persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest şi s-a constatat că niciuna nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și

loading...