Ieri, 17 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 13.20, un echipaj al poliției de frontieră a observat, plutind în apa râului Suceava (comuna Ulma), un butoi de 50 de litri, din plastic, care era plin cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Imediat, colegii noștri au procedat la scoaterea butoiului din apă şi l-au transportat la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 250 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 3.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Valea Vișeului, aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au descoperit, tot ieri, în apropierea frontierei de stat 6 colete.

În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 2.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 29.250 lei.

În continuare se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Citește și