Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat “Planul Roșu de Intervenție”.

La fata locului au fost trimise de urgență o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 3 ambulante SMURD și 4 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.

Din informațiile apelantului, 4 persoane ar fi rănite.

Încă nu au fost comunicate informații cu privire la cauzele producerii accidentului.

Potrivit ISU Satu Mare, gravida rănită în urma accidentului are un traumatism la membrul inferior și acuză dureri abdominale. Copilul de cinci luni luni a suferit un traumatism cranian.

Alte trei victime au fost diagnosticate cu traumatisme, spun reprezentanții ISU Satu Mare

Cinci persoane au fost rănite, printre ele o gravidă și un bebeluș de cinci luni, precizează ISU Satu Mare.

ACTUALIZARE

Mobilizare masivă de forțe

La ora 18:01, ISU Satu Mare a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.

Accidentul s-a produs în localitatea Gherta Mică, pe DJ 109L.

Din primele informații, în accident ar fi fost implicate 10 persoane.

Avand in vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost trimise de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 3 ambulante SMURD și 5 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanță.

După efectuarea recunoașterii, forțele de intervenție au identificat 8 persoane care se aflau în autoturisme, dintre care 5 prezentau diferite răni și traumatisme.

Cele 5 victime (printre care o gravidă – 5 luni și un copil în vârstă de 5 ani) au primit primele îngrijiri medicale la fața locului și, ulterior au fost transportate la UPU Satu Mare pentru investigații medicale suplimentare.

Planul Roșu, dezactivat

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat după ce pompierii au confirmat faptul că în urma accidentului au fost cinci persoane rănite și nu zece, așa cum se anunțase inițial.

Citește și

loading...