Un individ aflat în agenție a observat că sistemul informatic nu actualizase automat ora de vară și a plasat mai multe tichete vizând extragerile Loteriei din Grecia, după ce aflase, probabil din mediul online, rezultatele acestora. Angajata respectivei agenții a plătit apoi, fără să suspecteze nimic anormal, câștiguri de zeci de mii de lei, până la epuizarea
resurselor financiare ale locației.

Persoana respectivă şi-a chemat și prietenii, astfel că, în scurt timp, 15-20 de persoane au intrat în agenție pentru a miza pe același eveniment. Totul a culminat cu frustrarea acestora de a nu-și putea încasa "câștigurile", fondurile agenției fiind terminate, fapt pentru care au solicitat INTERVENŢIA POLIŢIEI.

Reprezentanții companiei au reușit să elucideze misterul fabuloaselor câștiguri în serie de la Mușetești și a acordat, conform regulamentului de joc, cotă 1 pe respectivul eveniment. Cota 1 este interpretată prin osibilitatea pentru cei care au mizat să-și recupereze banii pariați, nu însă și presupusele câștiguri.

Operatorul și-a bazat decizia pe Articolul 21 din Capitolul 12 al Regulamentului de Funcționare a Jocului de Pariuri în Cotă Fixă, care spune aşa: "Dacă tichetul a fast făcut după ora reală de extragere, pariul este considerat nul și se calculează cursul 1.00".

Compania informeaza ca se va adresa și organelor de poliție, dat fiind că multe tichete fuseseră deja plătite, ceea ce se constituie într-un evident demers de fraudare a companiei de către respectivii indivizi. Iar frauda va fi simplu de demonstrat, respectiv prin ora de pe tichetele de joc emise, care sunt ulterioare efectuării extragerii din Grecia, precum și prin înregistrările camerelor de supraveghere din agenția de la Mușețești.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și