"Fondul de premiere alocat extragerii a fost de 1.000.000 lei, iar num─ârul total cereri de revendicare ├«nregistrate ├«n vederea ├«ncas─ârii premiilor a fost de 18.215. ├Än urma verific─ârilor preliminare realizate de c─âtre administra╚Ťiile fiscale, s-a constatat c─â un num─âr de 313 cereri nu ├«ndeplinesc condi╚Ťiile de validare a bonurilor fiscale, prev─âzute de Ordonan╚Ťa Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale (de exemplu informa╚Ťiile obligatorii erau ilizibile; documentele ├«n baza c─ârora erau revendicate premiile nu erau bonuri fiscale)", arat─â Finan┼úele, ├«ntr-un comunicat.

Num─ârul bonurilor fiscale validate de administra╚Ťiile fiscale care au fost luate ├«n considerare la stabilirea valorii unui premiu a fost de 17.902, astfel ├«nc├ót, dup─â ├«mp─âr┼úirea fondului de premiere la num─ârul total al bonurilor fiscale c├ó┼čtig─âtoare revendicate ├«n termen, a rezultat un premiu cu o valoare de 56 lei.

Din cele 17.902 bonuri fiscale validate de c─âtre administra╚Ťiile fiscale ├«n procedura preliminar─â, au fost pl─âtite 17.837 de c├ó╚Ötiguri, 65 de bonuri fiscale fiind invalidate ca urmare a ac╚Ťiunilor de control desf─â╚Öurate de Direc╚Ťia general─â antifraud─â fiscal─â, plata c├ó╚Ötigurilor aferente fiind suspendat─â p├ón─â la solu╚Ťionarea pl├óngerii penale.

├Än perioada 25 iunie - 3 iulie, Direc┼úia General─â Antifraud─â Fiscal─â a efectuat ac┼úiuni de verificare a autenticit─â┼úii ┼či realit─â┼úii bonurilor fiscale ├«nregistrate ├«n "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", ├«n baza prevederilor OMFP 417/2015.

"├Än urma efectu─ârii controalelor antifraud─â, un num─âr de 65 de bonuri fiscale au fost invalidate ├«ntruc├ót ├«n leg─âtur─â cu acestea au fost constatate ├«mprejur─âri privind s─âv├ór┼čirea unor fapte de natur─â penal─â urm├ónd a fi sesizate organele competente", arat─â Finan┼úele.

La extragere au participat bonurile fiscale emise în intervalul 2 februarie - 28 martie.

Citește și

loading...