FURSECURI CU MENTA SI BUSUIOC PROASPAT FARA FAINA ALBA I De toate pentru voi

INGREDIENTE:
- Menta proaspata – 170 gr.
- Busuioc proaspat – 130 gr.
- Amidon de porumb – 250 gr. (dvs. dacă doriți puteți inlocui amidonuo cu făină albă)
- Praf de copt – 1 pliculet
- Unt bio organic 82%grasime – 80 gr.
- Zahar – 80 gr. in total din care : 4 Pliculete zahar vaniliat x 8gr.= 32
- : Zahar alb – 48 gr.
- Ou intreg – 1 bucata
- Colorant alimentar de culoare verde – 1 bucata
- Ulei de masline cu care am uns hartia de copt si mi-am uns palmile pentru a putea forma fursecurile
- Tava tapetata cu hartie de copt (unsa cu ulei de masline)
- Furculita a carei varfuri le-am introdus in ulei de masline pentru a face modelul pe marginea fursecului
Un aspect pe care doresc neapărat să vi l spun este acela că dacă la sfârșit când trebuie formate fursecurile cu palmile unse cu ulei.... Daca nu puteti forma compozitia deloc fiind prea moale, atunci mai adăugați puțină făină sau amidon pentru că in functie si de oul folosit si de alte ingrediente... eu am patit sa fie prea moale de exemplu dacă oul era mare...sau cand am topit untul...eu prefer sa il pun asa moale la temperatura bucătăriei și nu sa il topesc.
MOD DE PREPARARE:

Modul de preparare il puteti vedea pas cu pas in video-ul atasat, cu mentiunea ca eu am introdus tava cu fursecurile in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 40 de minute.
Sfat: avand in vedere ca nu coincid poate cuptoarele folosite de noi, indicat ar fi sa lasati de exemplu 20-30 minute sa faceti testul scobitorii si in functie de asta sa mai lasati sau nu la cuptor.
O spun din proprie experienta, ca de multe ori desi am respectat timpii indicati si gradele a trebuit sa mai las intrucat nu eram multumita de rezultat.
Multumim frumos pentru ca ne urmariti!


Preluare: Youtube

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și