Mă țin de cuvânt iar atunci când fac o promisiune încerc să o onorez. Am fost mereu un altfel de politician, pentru că mie îmi pasă de oameni! Am fost singurul parlamentar al Maramureșului care a participat la discuții cu angajații Casei Județene de Pensii Maramureș și cu cei ai AJOFM. Le-am promis, în întâlnirea pe care am avut-o, că mini-vacanța care a trecut o voi aduce la discuții și pe Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii. Și am adus-o!

Deși sărbătoarea Sfântului Andrei Ocrotitorul României a fost decretată zi liberă, în 30 noiembrie, la sediul AJOFM ne-am întâlnit cu reprezentanții AJOFM, ai Casei Județene de Pensii, ai ITM și AJPIS Maramureș, așa cum AM PROMIS! Greva generală a încetat în aceste instituții ale statului, iar salariile angajaților din teritoriu vor fi egalizate la nivelul salariilor pe care le au cei din administrația centrală. Pentru că așa este normal și așa este corect! Pentru că în aceste decizii s-a implicat și premierul României, Marcel Ciolacu, care s-a întâlnit cu sindicaliștii la Guvern.

Pentru că PSD este singurul partid care a pus mereu cetățenii României mai presus de orice interes personal și prin tot ce facem, arătăm că NOI MUNCIM PENTRU OAMENI! Pentru că ne pasă!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și