"Nu avem cum să facem schimb de tricouri cu Steaua. Avem un singur rînd de echipament!”, spuneau, înaintea jocului de Cupă, fotbaliştii Avîntului Bîrsana.

Aşa că unica şansă de a prinde un tricou de la Varela şi compania rămăsese un eventual cadou din partea steliştilor! Iar momentul fericit părea atins la finele meciului: oficialii Stelei le-au adus moroşenilor, la vestiare, un pachet.

Maramuresenii au vazut abia in drum spre casa, in autocar, ca bucurestenii nu le-au dat tricourile de la meciul de Cupa, ci un pachet de sase echipamente din generatiile anterioare, de la Nanu, Curt, Pompiliu Stoica, Muzac!

“Ne-au zis că sînt tricourile lor”, încep să povestească, mîhniţi, fotbaliştii din Bîrsana.

Insa darul a fost în stilul declaraţiilor oferite de Răduţ şi Pîrvulescu după meci, adică la mişto. “N-am desfăcut imediat coletul, fiindcă ne-am făcut poze şi am dat declaraţii. Dar, pe drum, surpriză! Erau doar şase tricouri! Şi nici măcar din meciul disputat la Berceni: erau inscripţionate cu Tibi Curt, Ştefan Nanu, Apostol Muzac, Pompiliu Stoica şi George Ogăraru. Plus unul albastru, fără nume!”.

„A fost urât din partea lor. Cum ar fi fost dacă Chelsea le-ar fi făcut lor la fel? A fost o problemă orgnizatorică. Mai bine nu ne dădeau nimic. În rest, jucătorii au fost foarte OK. Ne-au respectat în teren”, a spus Mărincean. Viceprimarul Teodor Ştefanca l-a calmat însă anunţându-l că vor veni tricourile. „Ne-au garantat că vom primi zilele viitoare un rând de echipament şi 10 mingi, aşa că nu trebuie să fim supăraţi. Le mulţumim frumos pentru acest gest. Cu siguranţă ne vor folosi”, a spus optimistul antrenor – jucător.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și