Potrivit unui comunicat de presă al Google remis luni AGERPRES, "Online Marketing Academy" este primul program educațional de nivel național organizat de Google în România și, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educaționale organizate de Google în Europa.

Programul se adresează studenților care doresc să-și dezvolte cunoștințele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialiști Google și traineri certificați. La finalul cursurilor fiecare student va primi din partea Google România o diplomă de participare a programului "Online Marketing Academy", iar cei interesați de o carieră în mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul II.

Pe parcursul trainingurilor, studenții vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa Google România și cu agenții de advertising top din țară, să afle mai multe despre cum se realizează o campanie de publicitate în mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce înseamnă să lucrezi într-o agenție de publicitate.

Antreprenori cu experiența le vor vorbi despre modele de business în online și exemple de succes, iar traineri certificați de Google le vor demonstra cum pot să folosească Google AdWords și Google Analytics în promovarea online.

Trainingurile se vor desfășura în perioada noiembrie — decembrie 2013 în universitățile partenere, iar studenții interesați sunt invitați să se înscrie la adresa www.google.ro/ads/academy până la data de 1 noiembrie.

Universitățile partenere în program sunt Academia de Studii Economice, Universitatea București, Universitatea Babeș Bolyai, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Transilvania, Universitatea Lucian Blaga, Universitatea din Oradea, Universitatea din Craiova și Universitatea Petru Maior.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet