Se pare că victima ar fi o persoană nevoiașă din Sighet, care s-ar fi deplasat în satul Tisa pentru a obține mâncare de la persoanele aflate în cimitir cu ocazia Luminațiilor. Martorii mai arată că victima ar fi consumat băuturi alcoolice, iar după ce a plecat din cimitir ar fi căzut și adormit pe drum în centrul satului, lângă trecerea de pietoni.

Din cauza iluminatului public slab, șoferul unui autoturism a observat prea târziu bărbatul dormind pe drum și l-a călcat cu mașina. După producerea nefericitului eveniment au sosit la fața locului un echipaj de Poliție și o ambulanță SMURD. Victima era încă în viață la momentul sosirii echipajului SMURD, însă, conform unor informații pe surse, ar fi decedat în drum spre Spitalul municipal Sighet.

Fiul șoferului implicat în accident a declarat pentru Sighet 247 că tatăl său nu conducea cu viteză în momentul producerii accidentului și că victima pur și simplu a dormit pe mijlocul drumului.

Șoferul autoturismului a fost condus de către un echipaj de Poliție la Spital pentru a i se face un test de alcoolemie și, probabil, ulterior la declarații.

ACTUALIZARE: Comunicat al Poliției județului Maramureș:

Pe D.N.18, în localitatea Tisa, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Sighetu Marmaţiei a fost accidentat mortal sâmbătă, la ora 18.05. Bărbatul se afla culcat pe partea carosabilă a drumului, pe direcţia de mers Vişeu de Jos spre municipiul Sighetu Marmaţiei, când a fost lovit de un autoturism condus de un sighetean în vârstă de 57 de ani. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Victima a decedat la Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei.

Poliţiştii continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și