Echipa pregătită de Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu n-a avut o vacanță prea lungă după întreruperea campionatului Ligii Florilor din noiembrie. Apoi, pe 13 decembrie, Minaur a jucat în deplasare, cu Kisvarda Master Good SE, pierzând la limită, 26-27. Au urmat două victorii la limită, în turneul internațional disputat în Baia Mare: 25-24 cu Măgura Cisnădie și 31-30 cu DVSC Schaeffer Debrecen. Fetele au efectuat antrenamente și între sărbători, precum și joi, iar vineri dimineața vor pleca spre Cluj-Napoca.

Sunt două jucătoare care nu vor putea fi folosite: Paulina Masna și Cristina Ciaușescu, ambele cu probleme de ordin medical.

Primul meci oficial din acest an pentru echipe de fete a CS Minaur va avea loc marți, 7 ianuarie, de la ora 18.30, cu HC Dunărea Brăila (în direct la TVR 1), joc din cadrul etapei a 12-a din Liga Florilor.

Jocurile echipei CSM Corona Brașov (Liga Națională feminin – Liga Florilor și Cupa României Fan Curier) vor fi amânate până la momentul publicării hotărârii definitive a Comisiei de Apel.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și