Accesul spectatorilor în Sală Polivalentă se va face doar pe bază de bilete, abonamente şi invitaţii iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare, Jandarmeria Maramureş recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Maramureş solicită suporterilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime.

Pentru evitarea situaţiilor care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, Jandarmeria Maramureş face următoarele precizări:

- Spectatorii sunt obligaţi să respecte cu stricteţe mãsurile stabilite de organizatori si forţele de ordine, pe traseele de deplasare cãtre/de la locurile de desfãşurare a competiţiilor si jocurilor sportive, în apropierea si în interiorul bazelor sportive.
- La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranţă, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces si, dupã caz, actele de identitate.
- Spectatorii au obligaţia de a prezenta, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine si siguranţă, materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.
- În incinta arenei sportive, spectatorii sunt obligaţi să respecte ordinea, siguranţa si regulile stabilite de organizator.
- Spectatorului care refuzã sã se supunã controlului corporal sumar si al bagajelor, efectuat de personalul de ordine si siguranţă, sau care sãvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivã ori în momentul intrãrii, fapte de naturã penalã sau contravenţionalã în legãturã cu competiţia sau jocul sportiv respectiv, nu i se permite accesul în arena sportivã.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și