Sâmbătă dimineață, Minaur s-a impus cu 27-20 în deplasare de la Rapid, după un meci pe care la controlat de la început la sfârșit, apărarea fiind din nou compartimentul care a rezolvat problemele. Din nou am văzut o apărare agresivă, dar nu dură (dovadă că am primit o singură eliminare tot meciul), completată de intervențiile portarului Cristina Enache, care a avut o evoluție foarte bună. Diferență de scor putea fi și mai mare, însă am ratat cam multe contraatacuri și situații clare de gol. Până la urmă, contează mai puțin, punctele fiind cele importante.

Minaur a început jocul mai bine, a condus 2-0, apoi gazdele au egalat și echilibrul s-a menținut până la 6-6 (12). Am marcat apoi de două ori consecutiv și am încercat să mărim diferență de scor până la pauză: 8-11 (17), 11-14 (25). Nu mai înscriem deloc până la finalul primei părți, nici Rapid nu o face timp de patru minute și ceva, dar reușește două goluri în ultimele 10 secunde, unul din poartă în poartă, prin Boljevic.

Partea a doua este una excelentă pentru Minaur, care se apără excelent. Rapid înscrie doar trei goluri în 20 de minute, în timp ce diferență a crescut în favoarea echipei Minaur la 7-8 goluri. Burlachenko a marcat de fiecare dată cât a fost angajată, Popa a dat niște pase superbe și a fost și finalizatoare, iar Enache a prins cam tot ce se putea. Ba am avut chiar și nouă goluri în min. 53: 16-25. Intră toată lumea în teren în ultimele minute și multe lucruri nu se mai schimbă. O victorie meritată, care ne dă speranțe și care va aduce, cu certitudine, mulți oameni în tribune la meciul de miercuri, în care Minaur întâlnește pe Gloria Bistrița. După, urmează o pauză de o lună, pentru acțiunile loturilor reprezentative.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și