Partida dintre HCM Baia Mare si CSM Unirea Slobozia planificata pentru maine va pune capat penultimei etape din sezonul regulat al Ligii Nationale. Meciul este abordat de handbalistele lui Tiselj si Karpan dupa eliminarea din Liga Campionilor.

"Am fost foarte aproape de un rezultat epic. Daca imi amintesc cum am inceput, fara niciun punct, si ma gandesc ca am castigat cinci partide in Liga Campionilor, as spune ca fetele au facut o treaba extraordinara si, asa cum am mai spus, am ajuns foarte aproape de un rezultat grandios. In ultimul meci, insa, am jucat slab. A fost, in fapt, cel mai slab meci al nostru din cele 21 pe care le-am jucat in acest an. Trebuie sa recunosc ca imi pare foarte rau, pentru ca ne-am gasit intr-o situatie excelenta de a realiza ceva ce ar fi intrat in istoria handbalului. Pentru noi, insa, Liga Campionilor s-a terminat. A fost un traseu frumos, fetele s-au antrenat din greu si au jucat bine. Acum trebuie sa ne concentram pe Liga Nationala si pe Cupa Romaniei. Vom avea mai mult timp pentru antrenamente, pentru discutii, iar fetele care au fost mult timp accidentate vor avea acum ragazul sa reintre in echipa", a declarat Tone Tiselj.

"Va dati seama ca nu a fost placut pentru noi. Ne-am intalnit cu o sansa unica. Ne pare rau ca nu am putut sa dam mai mult, dar asta este: mai avem in fata noastra un campionat, avem de castigat o cupa. Incercam sa strangem randurile, sa fim unite si sa castigam ceea ce avem de castigat in continuare", a spus Aneta Pirvut.

Baimarencele sunt pe locul 2 in clasament, cu 66 de puncte, la doua in urma CSM-ului din capitala, care are, insa, un joc in plus disputat. Adversara de maine a campioanelor are 18 puncte cu care detine penultimul loc din ierarhie. In tur, partida a fost castigata de baimarence la scorul de 33-21.

"Stim foarte multe despre echipa din Slobozia, nou promovata. O echipa care vrea sa castige de fiecare data. Noi ne mobilizam si speram sa castigam acest meci pentru public si pentru noi", a declarat Aneta Pirvut.

Meciul va incepe la ora 18.00 si va fi arbitrat de cuplul Bogdan Dordea (Sibiu) si Marian State (Buzau). Delegat din partea FRH a fost desemnat Constantin Milcu (Mehedinti).

Rezultatele etapei 25: CSM Bucuresti - SC Muresul Targu Mures 42-22, HCM Ramnicu Valcea - HC Dunarea Braila 23-24, Universitatea Neptun Constanta - SCM Craiova 24-27, HCM Roman - HC Zalau 21-19, ASC Corona 2010 Brasov - U Alexandrion Cluj 40-26, CSM Cetate Devatrans - CSM Ploiesti 20-23, HCM Baia Mare - CSM Unirea Slobozia se joaca maine.

Citește și

Comentarii