Campionatul Mondial feminin Under-20, organizat de România în Sala Polivalentă și Sala Dinamo din București a fost amânat pentru perioada 2-13 decembrie a.c.

IHF a anunțat și noile date pentru turneele de calificare la Jocurile Olimpice, care se vor desfășura între 23 iulie-8 august 2021. Astfel, biletele pentru JO se vor acorda la feminin între 19-21 martie 2021. România va evolua în turneul din Muntenegru, alături de echipa gazdă, de Norvegia și Thailanda.

Partea mai puțin fericită este toate cele trei echipe din țara noastră care erau în cupele europene au pierdut șansă să se mai bată pentru vreun trofeu. Astfel, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București la feminin, respectiv Dinamo București la masculin, au fost anunțate că meciurile lor au fost anulate și că nu vor merge mai departe în Liga Campionilor.

Toate campionatele puternice din Europe au decis să spună stop joc. Federația Română de Handbal este singura care a decis că întrecerea internă va continua. Dintre primele 10, am mai rămas noi și Rusia. Între timp, pe 25 aprilie, Federația Rusă a anunțat că întrecerea internă este suspendată și că Cehovskie Medvedi și Rostov Don sunt campioane și că nicio echipă nu retrogradează.

Liga Florilor MOL este singura din Top 12 care a rămas în desfășurare. La masculin, din Top 10, campionatele din Spania, Portugalia și Belarus (aici se joacă) sunt încă deschise. La această oră, 71,15% din competițiile analizate, adică 37 din 52, au anunțat finalul sezonului.

Citește și

loading...