Cele mai multe incendii au avutloc sâmbătă, 15 decembrie. Pompierii militari sigheteni au intervenit, alături de SVSU Săpânța, Câmpulung la Tisa și Remeți, în Săpânța pentru a lichida un incendiu izbucnit la podul unei case.

Focul a distrus circa 200 de metri pătrați de acoperiș învelit cu plăci de ondulin, 100 metri pătrați de tavan din lemn și 50 de metri liniari de instalație electrica.

Pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Borșa, împreună cu un echipaj de pompieri din cadrul Secției Vișeu de Sus, au lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe.

ISU Maramureș a anunțat că din nefericire, după lichidarea incendiului a fost găsită o persoană, în vârstă de78 de ani, carbonizată. Cel mai probabil incendiul a pornit de la jarul căzut din sobă. Focul a mai distrus obiecte de mobilier și pereți din lemn.

Tot la Săpânța, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu pornit de la o centrală termică. Flăcările au distrus circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn,160 metri pătrați de parchet și s-au degradat 150 metri pătrați de perete din rigips.

Citește și