Astfel, s├ómb─ât─â, 19.04., pompierii din cadrul Deta╚Öamentului Sighet au lichidat un incendiu izbucnit la o magazie de pe strada Gheorghe ╚śincai din localitate. Au ars 36 metri p─âtra╚Ťi din acoperi╚Öul de lemn, acoperit cu ╚Ťigl─â, 25 de metri p─âtra╚Ťi de pere╚Ťi portan╚Ťi ╚Öi aparate electrocasnice. Militarii Punctului de Lucru ╚śomcuta Mare au dat o m├ón─â de ajutor la decolmatarea unui pode╚Ť, pe strada Gr─âdinari.

├Än Suciu de Sus, pompierii Pichetului T├órgu L─âpu╚Ö au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperi╚Öul unei case. Au ars circa 40 metri p─âtra╚Ťi de acoperi╚Ö ├«nvelit cu ondulin ╚Öi s-au deteriorat pere╚Ťii a 2 camere ╚Öi 20 metri p─âtra╚Ťi din tavanul de rigips.

Pompierii b─âim─âreni au lichidat un incendiu izbucnit la acoperi╚Öul unui imobil pe strada Ima╚Öului din municipiu. Fl─âc─ârile au distrus circa 2 metri p─âtra╚Ťi de acoperi╚Ö din lemn, acoperit cu pl─âci de azbociment, 4 metri p─âtra╚Ťi de izola╚Ťie din polistiren ╚Öi funinginea din co╚Öul de vacuare al fumului.

├Än ziua de Pa╚Öti, 20.04., la Moisei, pompierii G─ârzii de Interven╚Ťie Bor╚Öa au lichidat un incendiu izbucnit la un acoperi╚Ö al unei case, pe strada Principal─â. Fl─âc─ârile au mistuit aproximativ 80 de metri p─âtra╚Ťi din acoperi╚Öul de lemn, o central─â termic─â, un garaj, o magazie cu lemne ╚Öi un autoturism.

Militarii ╚Öomcuteni au salvat un cal c─âzut ├«ntr-o fos─â septic─â. Spre dup─â mas─â, ├«n Baia Mare, pe strada P─âltini╚Öului a izbucnit un incendiu de vegeta╚Ťie uscat, pe care pompierii Deta╚Öamentului Baia Mare l-au lichidat. Au ars circa 200 metri p─âtra╚Ťi de vegeta╚Ťie. Pu╚Ťin mai t├órziu, tot militarii b─âim─âreni au stins un incendiu pe strada Republicii. Au ars de╚Öeuri de h├órtie ╚Öi 2 metri p─âtra╚Ťi de izola╚Ťie din polistiren.

La Izvoare, ├«n zona Poiana Soarelui subofi╚Ťerii Deta╚Öamentului Baia Mare au stins un incendiu de vegeta╚Ťie uscat─â pe o suprafa╚Ť─â de aproximativ 20 de hectare, iar subofi╚Ťerii bor╚Öeni au lichidat ├«n Pasul Prislop un incendiu de vegeta╚Ťie pe o suprafa╚Ť─â de aproximativ 2 hectare. Medicii, paramedicii ╚Öi asisten╚Ťii S.M.U.R.D. au intervenit ├«n 56 de cazuri, dup─â cum urmeaz─â: S.M.U.R.D. Baia Mare 26 cazuri, F─ârca╚Öa 7, Sighet 5, Bogdan Vod─â 8, Vi╚Öeu de Sus 6, T├órgu L─âpu╚Ö ╚Öi Bor╚Öa c├óte 2 cazuri.

Citește și

loading...