Un depozit de combustibil a luat foc miercuri devreme, lângă un pod crucial care leagă Rusia continentală de Crimeea, a declarat un oficial rus, la câteva zile după ce Moscova a învinuit Ucraina pentru un atac care a incendiat un depozit de petrol din Sevastopol.

Flăcări și fum negru s-au înălțat peste ceea ce păreau a fi tancuri mari, marcate cu avertismente roșii despre conținutul „Inflamabil” în videoclipurile postate pe rețelele sociale ruse, deși Reuters nu a putut verifica în mod independent nici rapoartele de incendiu, nici videoclipurile, scrie Reuters.

„Incendiul a fost clasificat ca fiind cel mai înalt grad de dificultate”, a declarat Veniamin Kondratyev, guvernatorul regiunii Krasnodar care se află peste Marea Azov din Ucraina, pe aplicația de mesagerie Telegram, adăugând că nu au fost victime.

Kondratiev a spus că incendiul a izbucnit în satul Volna. Cătunul se află aproape de podul Crimeei peste strâmtoarea Kerci, o arteră majoră pentru forțele ruse, deoarece leagă continentul de peninsula Crimeea care a fost anexată în 2014 de Ucraina.

Incidentul a survenit la câteva zile după ce o lovitură cu dronă a incendiat sâmbătă o instalație de depozitare a combustibilului rusească în portul din Crimeea Sevastopol, în ceea ce Moscova a numit un atac ucrainean.


Preluare: b1tv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și