Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.30 la un restaurant de pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca, unde se află mai multe unităţi medicale, între care Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Potrivit purt─âtorului de cuv├ónt al Inspectoratului pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â (ISU) Cluj, Andrei Biri┼č, pompierii au intervenit cu patru autospeciale ┼či o ambulan┼ú─â SMURD.

"├Än urma incendiului acoperi┼čul restaurantului s-a pr─âbu┼čit ┼či o persoan─â a fost r─ânit─â ┼či transportat─â la Unitatea de Primire a Urgen┼úelor (UPU) 1 Cluj. Cl─âdirea restaurantului, un imobil format din parter ┼či etaj, a fost distrus─â ├«n ├«ntregime", a declarat Andrei Biri┼č.

El a precizat că incendiul a fost lichidat în jurul orei 7.00, dar pompierii au mai rămas la faţa locului pentru a supraveghea zona.

Persoana r─ânit─â ├«n urma incendiului este un b─ârbat angajat al restaurantului, care a suferit arsuri la m├óini ┼či este ├«n afara pericolului, iar la momentul izbucnirii focului ├«n local nu se aflau ┼či alte persoane, acesta fiind ├«nchis.

Pe durata intervenţiei pompierilor, circulaţia pe strada Clinicilor, pe care se află restaurantul, a fos blocată.

Citește și

loading...