Revelionul din Dubai le-a dat o sperietură de moarte românilor care au mers să petreacă Revelionul acolo. Unii dintre ei au trăit clipe de coşmar, mai ales cei care se aflau în hotelul Adress, care a fost cuprins de flăcări. Zeci de oameni au fost răniţi.

Printre românii care veniseră să petreacă Revelionul acolo s-a aflat şi Eduard Irimia, promotorul galelelor K1. El a reuşit să filmeze uriașul hotel cu 63 de etaje care a fost cuprins de flăcări. În înregistrare se vede cum uriașul hotel cu 63 de etaje este cuprins de foc.

Incendiul a izbucnit la etajul 15, din motive neclare până acum. Mai mulți români se aflau la hotelul Address Downtown. Românii au reusit sa fugă pe scările de urgenţă. Eduard Irimia, promotorul Local Kombat a scăpat nevătămat. "Suntem în pericol la hotelul Adress din Dubai, după ce un incendiu puternic a izbucnit.", a scris el pe Facebook.

Alin Huiu, persoana însărcinată cu promovarea Local Kombat, a povestit pe Facebok: "Hotelul Adress din Dubai a luat foc în urmă cu câteva minute şi e cuprins de flăcări în momentul acesta, e panică totală. E posibil să fie ţinta unui atentat terorist. Situatia este gravă din cauza haosului creat."

Zgârie noriul se află chiar lângă Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire a lumii, unde A avut loc unul dintre cele mai spectaculoase fcuri de artificii de revelion. În ciudă incidentului, show-ul pirotehnic nu a fost anulat, asta pentru ca incendiul a fost stins rapid, iar oamenii, evacuați. Autoritățile din Dubai au anunțat imediat ca turiștii evacuați din hotel vor fi cazați la alte hoteluri din emirat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet