Cavaleri, domniţe, meşteri artizani, spectacole de muzică medievală, lupte cu spada, grădiniţa medievală, sunt câteva dintre surprizele pregătite de organizatori.

Festivalul "Turnirul Cetăţilor" începe sâmbătă la Bran, la ora 14.00, cu parada cavalerilor şi a domniţelor şi va continua până la ora 23.00 cu concerte de muzică medievală, teatru pentru copii, spectacole cu cai. Prima zi se va încheia cu un spectacol cu foc la ora 22.30, prezentat de Hypnosis.

Duminică, festivalul continuă de la ora 12.00 cu parada medievală şi cu concerte de muzică medievală, teatru pentru copii, spectacol cu cai şi se va încheia la ora 22.00 cu un concert de muzică medievală.

Directorul executiv al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov( APDT), Ionuţ Gliga, a declarat, pentru AGERPRES, că acest festival este unul foarte important şi are drept scop atragerea unui număr cât mai mare de turişti în judeţul Braşov.

"Sperăm ca cei care îşi vor petrece vacanţa la Braşov în această perioadă să se bucure de acest festival şi de toate evenimentele care se organizează în oraşul şi judeţul nostru. Numărul turiştilor este în creştere în judeţ, şi de aceea este necesar ca evenimentele oferite acestora să fie cât mai multe şi cât mai diversificate", a declarat Gliga.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și