Inițial, s-a vorbit că trei persoane au fost rănite ușor, apoi că una! Situația este dinamică.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SAJ și trei SMURD. ISU Maramureș anunță șase persoane rănite ușor.

“Inițial s-a crezut că este mai grav, că ar fi deraiat toată garnitura. În realitate, numai locomotiva a deraiat. Sunt șase victime, din care un copil, însă persoanele sunt rănite ușor. E mai mult panică. Ambulanțele ajung la fața locului”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Dan Benga, șeful Salvamont Maramureș.

Incidentul a avut loc la km 10+600, la confluență cu Valea Rea. În Mocăniță se aflau 200 de persoane. La fața locului s-au deplasat patru salvamontiști de la formația Vișeu de Sus.

ACTUALIZARE - Salvamont Maramureș

In acest moment victimele deraierii locomotivei au fost preluate de echipajele medicale si sunt transportate catre unitatile medicale.

Nu exista raniti grav ci doar mai mult panicati datorita incidentului...

E vorba asa cum informasem anterior de 6 raniti. Unora (doi dintre ei) li s-a aplicat gulerul cervical iar ceilalti au primit primul ajutor fara a avea insa traumatisme grave...


ACTUALIZARE - ISU Maramureș

Pompierii din Viseu de Sus, alaturi de jandarmi, salvamontisti, politisti si personal SAJ au intervenit pe Valea Vaserului, unde locomotiva si un vagon al mocanitei au deraiat. In urma acestui incident au rezultat 12 persoane ranite usor, care au fost transportate la Centrul de Primiri Urgente Viseu de Sus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și