Carosabilul este curat si uscat pe majoritatea sectoarelor de drumuri nationale. La Viseu si Borsa este curat si partial umed. S-a intervenit cu doua utilaje si raspandit sase tone de material antiderapant la Viseu, pe DN17C si Borsa, pe DN18.

Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si partial uscat. S-a actionat cu trei utilaje si imprastiat 22 tone de material antiderapant. Cel mai rece a fost la Petrova -11 grade, Cavnic si Targu Lapus -10 grade. Cerul este senin, vizibilitatea in trafic este buna.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Gheata este prezenta la malurile raurilor Viseu, Vaser, Cisla, Ruscova, Botiza, Iza, Mara si Cavnic. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Strat de zapada framantata se gaseste doar in zona montana inalta si masoara pana la 15 cm la Vf. Iezer. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -10 grade la Targu Lapus, -8 grade in Pasul Prislop, la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag, -7 grade in Pasul Gutai, -6 grade la Borsa si Cavnic, -5 grade in Baia Mare, Viseu de Sus, Baia Sprie, -3 grade la Seini si Somcuta Mare,-2 grade la Vf. Iezer.

Vremea va fi astazi in judet mai calda fata de zilele anterioare. Cer variabil, cu vant slab, la moderat. Pe crestele montane vantul va prezenta intensificari si va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 4 si 6 grade, iar cele minime intre -2 si 0 grade. Izolat se va semnala ceata.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet