Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 10.4 l/mp, la Vf. Iezer. Vantul a suflat slab, la moderat. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 4 grade la Targu Lapus, Ocna Sugatag si 6 grade in Baia Mare. Izolat s-a semnalat ceata.

Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus si Cavnic -2 grade. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul este curat si umed pe majoritatea sectoarelor de drumuri publice. Cer acoperit, vant linistit.

Ploua la Sighetu Marmatiei. Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri, pe DN18, in Pasul Prislop intre km 160 si km 181. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 15 utilaje si au raspandit 95 tone material antiderapant pe DN 18, DN 18B si DN 17C.

SC Drumuri Poduri a intervenit cu 15 utilaje si a imprastiat 143 tone de material antiderapant. Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost in crestere usoara. Nu au fost semnalate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Stratul de zapada masoara pana la 24 cm la Vf. Iezer, 15 cm la Baiut si Cavnic, 7 cm in Baia Borsa, 6 cm in Poiana Borsa si 3 cm la Luhei.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -7 grade la Vf. Iezer, -4 grade in Pasul Prislop, -2 grade in Pasul Gutai, la Ocna Sugatag, Cavnic, Seini, Somcuta Mare, -1 grad in Borsa, Baia Mare, Baia Sprie, 0 grade la Viseu de Sus si Targu Lapus, 1 grad la Sighetu Marmatiei. Se semnaleaza ceata in zona localitatilor Cavnic, Baia Sprie, Targu Lapus pe DN1C si E58.

Vremea va fi astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii extinse, indeosebi dupa-amiaza si in prima jumatate a noptii, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare.

Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari temporare pe crestele inalte, unde va viscoli sau spulbera ninsoarea, si izolat si la cote mai reduse in restul zonei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 5 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grad.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și