Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anunțat în această dimineață că avem asfalt uscat pe drumurile naționale din zona de câmpie, respectiv parțial uscat și umed în zona de deal și de munte.

Vizibilitatea este redusă de ceață, sub 100 de metri, pe DN18, în Pasul Prislop, pe anumite porțiuni. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu noua utilaje si au imprastiat 32 tone de material antiderapant.

Nivelurile si debitele cursurilor de apa din judet au fost in scadere. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.Toate localitatile sunt alimentate cu energie electrica.

Stratul de zapada masoara 82 cm la Cavnic, 61 cm in Pasul Gutai, 60 cm la Baiut, 58 cm la Firiza, 45 cm la Vf. Iezer, 28 cm la Luhei, 25 cm la Ruscova, 23 cm in Baia Borsa, 21 cm la Coroieni, 16 cm in Poiana Borsa sau 9 cm la Targu Lapus.

Vremea se va incalzi astazi in judet fata de zilele precedente. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 8 grade, iar cele minime intre -6 si -2 grade. Noaptea si dimineata izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

Pentru ziua de 16 februarie a.c., prognoza meteorologică prevede ca vremea va fi mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 8 grade, iar cele minime intre -3 si 0 grade. Noaptea si dimineata izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...