La Baia Mare, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu antecedente penale, care a sustras două biciclete şi mai multe bunuri din beciul unui imobil.

Tot în municipiul reşedinţă de judeţ, în 03 noiembrie poliţia a fost sesizată prin 112 că într-un magazin alimentar situat pe strada Vasile Alecsandri au pătruns două persoane. Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul indicat şi în apropierea magazinului au identificat suspecţii, un bărbat şi o femeie din Baia Mare. Aceştia aveau asupra lor un sac de rafie în care se aflau mai multe bunuri sustrase din magazin: pachete cu ţigări, parfumuri, produse de igienă şi cartele reîncărcabile de telefon. Bunurile, în valoare de 2877 lei, au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Doi minori, în vârstă de 13 şi 14 ani din Baia Mare, în luna septembrie a.c., au forţat capota motor a unui autoturism parcat pe strada Luminişului şi încercat să sustragă acumulatorul. Prejudiciul cauzat, în valoare de 300 de lei, a fost recuperat.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat un băimărean, în vârstă de 39 de ani, suspect de comiterea infracţiunii de distrugere. Acesta, în noaptea de 20/21 septembrie a.c., a spart parbrizul unui autoturism parcat pe strada Cuza Vodă. Prejudiciul cauzat, în valoare de 250 de lei, a fost recuperat şi restituit proprietarului maşinii.

La Vişeu de Sus, a fost identificată o minoră în vârstă de 12 ani care a sustras un telefon mobil, proprietatea unei femei din localitate. Telefonul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și