Înscrieri şcoală 2018. Părinţii pot începe să-şi înscrie copiii în învăţământul primar de joi, 8 martie. Ministerul Educaţiei anunţă calendarul înscrierilor la clasa pregătitoare.

Cererile de înscriere la şcoală pentru anul şcolar 2018 - 2019 se pot depune începând de joi şi până pe 26 martie. a doua etapă fiind programată în perioada 12 - 18 aprilie.

"În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018, inclusiv, pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. Evaluarea dezvoltării psihosomatice se efectuează sub coordonarea Centrului Judeţean/al Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE/CMBRAE) în perioada 1 - 23 martie", anunţa printr-un comunicat al Ministerul Educaţiei.

Cea de-a doua etapă, 12 - 18 aprilie, este rezervată pentru copiii care nu au fost înscrişi în prima fază sau care nu au participat la aceasta, cererile urmând să fie completate din nou în funcţie de locurile disponibile, potrivit calendarului înscrieri şcoală 2018.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...