Cu adâncă durere în suflet, cu multe și profunde regrete și multe lacrimi, ne luăm rămas bun, de la colegul și prietenul nostru, I. Bărbuș. Ai plecat prea repede dintre noi, ai plecat mult prea devreme și mult prea departe, lăsând un gol imens în sufletele celor care te-au cunoscut.

Om înțelept și de aleasă omenie, bun profesionist, care prin poziția sa de director economic de prestigiu a marcat profund și durabil activitatea instituției Primăriei și direct sau indirect a orașului. Un suflet mare și bun, întotdeauna dedicat semenilor săi, cu soluții la toate problemele economice și tehnice, multe și deloc ușoare, prieten sincer și devotat familist, s-a ridicat la cer, departe de noi dar mai aproape de Dumnezeu.

Inima lui blândă și obosita a încetat să mai bată, iar clopotele au început să plângă la oprirea timpului pentru Ion Bărbuș. Rămânem cu amintiri dragi, împletite cu tristețe, durere și lacrimi și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul său nobil în cel mai frumos loc, în ceruri.

Familiei greu încercate alinare și putere pentru a depăși aceste momente grele!

Drum lin spre stele, Ioane!

Citește și