Considerat cel mai puternic contracandidat al lui Răzvan Burleanu la alegerile programate pe 18 aprilie, directorul Comisiei Tehnice din cadrul UEFA își va depune candidatura pentru alegerile prezidențiale de la FRF în maximum trei zile, anunță TV Telekom Sport, citat de Prosport.

Mai multe voci din fotbal susțin că acesta are mari șanse să devină noul șef al FRF.

„Candidatul va fi mai mult ca sigur Ionuţ Lupescu. Cred că ar lua 99% dintre voturi. Sunt foarte optimist, pentru că deja am inventariat voturile, avem şi studii sociologice directe şi indirecte. Mai sunt unul sau două puncte de pus la punct în ceea ce-l priveşte. Toţi cei din Generaţia de Aur îl vor susţine. NU există altceva, nu ar avea de ce să nu îl susţină (...) Ionuţ Lupescu este pe cale de a lua decizia, în urma faptului că foarte mulţi votanţi l-au cerut insistent. Ei sunt cei care l-au convins, pentru că văd în el cea mai bună variantă pentru redresarea fotbalului românesc. Mai ales că se pune problema interacţiunii dintre statul român şi UEFA pentru Euro 2020. Lupescu e un român adevărat, şi-a reevaluat situaţia şi începe să fie convins că poate ajuta fotbalul românesc să iasă din acest fund de sac în care a ajuns", a declarat Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei României, la Digi Sport.

Până acum, și-au mai anunțat candidatura pentru șefia FRF Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Citește și

loading...