La doar o săptămână după ce a apărut pe surse informaţia conform căreia iPhone 14 ar putea fi prezentat oficial pe 7 septembrie, Apple anunţă un eveniment ce va avea loc exact la acea dată.

La „Far out”, aşa cum îşi intitulează Apple evenimentul din 7 septembrie, este de aşteptat ca vedeta principală să fie noua serie de smartphone-uri iPhone 14. Alături de acestea, ar putea fi prezentate şi ceasurile Apple Watch Series 8.

Seria iPhone 14 este aşteptată să fie compusă din patru modele - iPhone 14 şi iPhone 14 Pro cu ecrane de 6,1 inch, iPhone 14 Max şi iPhone 14 Pro Max cu ecrane de 6,7 inch.

Conform zvonurilor de până acum, cele mai numeroase îmbunătăţiri vor viza modele Pro, care ar urma să aibă un breton mai mic, un mod „always on”, o cameră de 48MP şi un chipset nou, mai puternic.

Dincolo de un chipset nou, Apple Watch Series 8 va avea, cu titlu de noutate, un senzor care măsoară temperatura corpului. Acesta, însă, nu va putea fi folosit pentru măsurarea temperaturii la cererea utilizatorului, ci va face acest lucru în mod silenţios, alertând utilizatorul doar atunci când nivelul scade sau creşte dincolo de parametrii normali.

Evenimentul va avea loc la Steve Jobs Theater, în cadrul campusului companiei din Cupertino şi va fi primul de la începutul pandemiei (în afară de WWDC 2022, ce a avut loc în aer liber) care va acomoda participanţi în persoană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și