Iulia a dispărut in data de 12 februarie a.c., pe drumul spre şcoală. De la staţia de metrou Eroilor, fetiţa trebuia să ia o maşină până la Cişmigiu, unde este liceul în care învaţă. De fiecare dată când ajungea la şcoală, Iulia îi trimitea un SMS mamei ei, să o anunţe că e bine insa in acea zi, acel SMS n-a mai venit.

Adrian Vlaicu, director marketing CFR, a declarat, pentru REALITATEA TV: "Fata a fost depistată de personalul de tren, când s-au făcut reviziile legitimaţiilor de călătorie. După Paşcani au mai făcut un control, au ţinut-o sub supraveghere şi s-au convins că este ea şi au sunat la 112, care şi-a făcut datoria imediat".

"Era îmbrăcată în haine bisericeşti, de aceea le-a fost greu să o identifice. Şi-a schmbat hainele, este evident. Vă pot spune că biletul său de tren costă în jur de 100 de lei şi că biletul său era în ordine, pe ruta Suceava-Bucureşti", a mai explicat Adrian Vlaicu.

"Era o călătoare liniştită, cuminte, la locul său...stătea liniştită", a mai declarat reprezentantul CFR.

Conform unor surse, citate de Mediafax, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbătă, plângând, şi a rugat-o s-o ierte. Iulia Ionescu i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

IULIA IONESCU ar fi fost condusă la gară, în Suceava, de către un preot.

Citește și