Iulia Vântur i-a pus rău de tot inima pe jar lui Salman Khan, celebrul star de la Bollywood.

Pe lângă faptul că a ajutat-o să debuteze ca actriţă chiar în ţara sa natală, deşi gestul lui a fost aspru criticat de colegii de breaslă, indianul are fluturaşi în stomac şi se gândeşte tot mai serios să renunţe la burlăcie: “Sunt într-o perioadă de tranzit. Şi îmi place. De la 15 ani nu am mai avut parte de aşa ceva. Pentru prima dată am ocazia să suspin. Am suspinat mult în ultimii doi ani şi jumătate. Şi este timpul să mă opresc din suspinat, pentru că se va întâmpla ceva în viaţa mea, în curând. Eu am ca religie umanitatea. Cred în islam, în creştinism şi în tot ceea ce este drept. Soţia mea va fi de peste hotare”, dezvăluia, recent, într-un interviu, Salman Khan.

Declaraţia-bombă făcută de celebrul actor indian a ţesut însă o întreagă poveste în jurul numelui viitoarei soţii. S-a speculat că actorul şi românca Iulia Vântur s-ar fi logodit deja şi că-şi fac planuri de nuntă.

Mai mult, că vedeta PRO TV s-ar muta definitiv în India. Cert este că ea nu-şi mai încape în piele de bucurie, ba chiar a dat pe dinafară de exuberanţă: “Nu ne-am logodit, nu m-a cerut de nevastă. Suntem în probe”, le-a mărturisit ea prietenelor sale, care cunosc multe amănunte legate de această poveste de dragoste româno-indiană.
Vedeta TV le-a promis totodată amicelor sale că vor fi primele care vor afla atunci când Salman se va decide să facă pasul cel mare.

“Iulia vrea să-i demonstreze încă o dată lui Salman că e o femeie realizată şi puternică, şi tocmai de aceea se concentrează foarte mult pe cariera sa. Nu se teme că va pica perioada de probă, deja a trecut o grămadă de teste”, a mărturisit pentru Libertatea o amică de-a prezentatoarei TV.

Sunt un partener groaznic

În cadrul aceluiaşi interviu în care a dat de înţeles că vrea să o ia de nevastă pe Iulia, Salman a recunoscut că îşi supune partenera la mai multe încercări: “Sunt o persoană destul de dificilă într-o relaţie, dar acesta este testul pe care-l are de trecut un cuplu pentru a vedea dacă e făcut să reziste. Când eşti într-o relaţie, o pui la tot felul de încercări ca să îţi demonstrezi că nu te părăseşte. Încerci să fii bun. O tratezi cu indiferenţă. Ţipi, plângi şi când nimic nu funcţionează îi spui să plece. Nu sunt cel mai tare iubit. Am auzit de la fostele iubite că sunt un prieten foarte bun, dar un partener groaznic”, povestea, cu umor, Salman Khan.

Chiar zilele trecute, Iulia se lăuda că a gătit pentru prietenii din India şi că meniul ei a fost apreciat, semn că proba la cratiţă nu a fost deloc grea...

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și