La finalul unei anchete foarte lungi și anevoioase, carabinierii italieni au reușit să-i aresteze pe autorii unei crime oribile produse în Verona, scrie Libertatea.

Cei cinci români au intrat în noaptea de 28 septembrie în casa lui Luciano Castellani pentru a-l jefui. Întrucât acesta i-a surprins, hoții l-au bătut până l-au ucis.

Omul, în vârstă de 72 de ani, era foarte bine cunoscut în oraș, fiind proprietarul unei trattorii, situată la parterul casei în care locuia.

Poliția a fost alertată de un vecin al lui Castellani care a auzit zgomote ciudate din locuință.

Carabinierii au avut parte de o scenă de coșmar când au intrat găsindu-l pe bărbat culcat pe pat, cu mâinile la spate și legate cu coliere din plastic, în timp ce pe față și pe corp prezenta semnele unei agresiuni.

În casă au găsit urme lăsate de criminali, dar aceștia au reușit să fugă, făcându-se nevăzuți.

După zece luni de anchetă minuțioasă, anchetatorii i-au identificat pe cei cinci români, Daniela Bulilete, de 38 de ani, Eugen Negrescu, de 31 de ani, Constantin Negrescu, de 41 de ani, Marian Florin Șuteanu, de 41 și Florian Diaconu, zis ”Giovanni”, de 50 de ani, și au au obținut un mandate de arestare pe numele lor.

Au fost făcute descinderi în două locuințe din Padova și Constanța.

Cei cinci au fost surprinși în timp ce dormeau și nu au mai avut timp să reacționeze.

Patru dintre ei se află în prezent în arestul poliției din Verona, iar femeia a fost plasată în arest la domiciliu, urmând să fie judecați pentru ucidere.

Citește și

loading...