Artista australian─â, ├«n v├órst─â de 51 de ani, a declarat c─â banii au fost dona╚Ťi pentru eforturile de combatere a incendiilor, ├«ndemn├óndu-╚Öi fanii s─â sprijine organiza╚Ťiile implicate ├«n misiunile de salvare, ├«n urma dezastrului ecologic.

ÔÇ×Mult sau pu╚Ťin, de aproape sau de departe, orice ajutor este binevenit pentru cei afecta╚Ťi de incendiile de vegeta╚ŤieÔÇŁ, a scris artista pe contul s─âu de Instagram. ÔÇ×Anul trecut am avut ╚Öansa de a vizita o parte din frumoasele regiuni din ╚Ťara mea natal─â. S─â m─â ├«ntorc acas─â ├«n asemenea condi╚Ťii este devastatorÔÇŁ, a ad─âugat Kylie Minogue.

Incendiile de vegeta┼úie din Australia ar fi de cinci ori mai mari dec├ót cele care au afectat P─âdurea Amazonian─â. Dup─â cum a fost relatat ┼či la ├«nceputul anului 2020, aproape 500 de milioane de animale au murit ├«n urma dezastrului climatic.

Autorit─â┼úile din Australia au ├«ndemnat mii de oameni s─â-┼či p─âr─âseasc─â locuin┼úele ┼či s─â se ad─âposteasc─â ├«n locuri mai sigure. Regiunea Victoria a declarat stare de dezastru ├«n zonele care g─âzduiau aproape 100.000 de locuitori. Incendiile au ├«nceput ├«n septembrie 2019, iar ├«n ultimele luni se estimeaz─â c─â 1.300 de locuin┼úe au fost distruse.

Citește și

loading...