Acreditat RENAR încă din 2010, Laboratorul de Analize Medicale este locul unde s-a urmărit atât modernizarea cât și automatizarea activității desfășurate de către personalul care efectuează investigațiile paraclinice într-un interval scurt de timp. Pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor pacienților care ne vizitează, s-a trecut la eliberarea rezultatelor prin e-mail și Whatsapp.

Suntem onești, ne îndeplinim promisiunile, ne unim competențele și împărtășim în același timp meritele pentru succesele noastre, urmărind în mod continuu excelența în tot ceea ce facem.

Modernizarea și automatizarea activității a dat încredere pacienților care ne vizitează, numărul investigațiilor fiind în continuă creștere – peste 100 000 lunar. Când ai încredere, nu-ți este teama de mersul la medic, de rezultatul analizelor. Prin munca pe care o depunem, noi oferim această ÎNCREDERE celor care ne vizitează și apelează la serviciile noastre , a declarat Managerul Spitalului Județean de Urgență , jr.Alexandru George Oros.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și