RUXANDRA CESEREANU este poet─â, prozatoare, eseist─â. Este, de asemenea, conferen┼úiar ├«n cadrul Catedrei de literatur─â comparat─â a Facult─â┼úii de Litere din Cluj. Face parte din stafful Phantasma, Centrul de Cercetare a Imaginarului, de la Cluj, ├«n cadrul c─âruia sus┼úine ateliere de scriere creativ─â ├«n poezie ┼či proz─â. "Un singur cer deasupra lor" este prima carte de proz─â realist─â a Ruxandrei Cesereanu cunoscut─â, p├ón─â acum, ca autoare de proz─â fantastic─â ┼či de autofic┼úiuni.

A publicat mai multe volume de poezie si proza de-a lungul anilor, din 1993 si pana in 2010, printe care si Kore-Persefona -poeme 2004, Nebulon -proz─â scurt─â 2005 si N─âravuri rom├óne┼čti-Texte de atitudine 2007.

"Un singur cer deasupra lor" dezvaluie transformafile de natura umana si socio-politica petrecute in Romania de la inceputul deceniului comunist si pana la revolutia care a dus la caderea comunismului.

Autoare va sustine lansarea de carte, o sesiune de autografe si o scurta prezentare a cartii. Sunte-ti asteptati cu drag, voi toti ce va doriti sa fiti prezenti!

Citește și

loading...