Prima medalie pe care a obținut-o România la Campionatul European a fost cea de argint, câștigată de Larisa Iordache la proba de individual compus. Dacă Larisa Iordache a reușit să-și adjudece medalia de argint, Laura Bulimar s-a clasat doar pe locul 4 la această probă.

Aceeași Larisa Iordache a reușit să câștige medalia de argint și în finala de la sărituri, unde a obținut la prima săritură un total de 14.900, iar la a doua 14.033, reușind să câștige medalia de argint cu un total de 14.466 puncte, fiind depășită de Giulia Steingruber (Elveţia, 14.750).

La proba de la bârnă, Larisa Iordache (15.266) a reușit să câștige prima medalie de aur pentru delegația României, secondată de Diana Bulimar (14.833).La ultima probă de la Campionatul European, la sol, Larisa Iordache (14.733) a cucerit încă o medalie de argint, fiind urmată în clasament de Diana Bulimar (14.533).Singura medalie pe care România a obținut-o la masculin a fost obținută de Flavius Koczi, gimnastul român a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, cu media 14.877 de puncte.

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Echipa de consilieri Pro Romania Sighetu Marmatiei

Citește și

loading...