Imaginea a fost distribuită de zeci de ori și a primit sute de comentarii răutăcioase din partea utilizatorilor Facebook. Oamenii au criticat-o pentru aspectul fizic, considerând că nu este potrivită pentru meseria pe care și-a ales-o, scrie Mediafax.

După ce imaginea s-a viralizat, cei de la MAI au spus pe Facebook povestea doamnei Geta, o femeie de 56 de ani, angajată a Brigăzii Rutiere a Capitalei. Colegii polițistei au explicat pe site-ul de socializare că aspectul fizic al polițistei este consecința unui tratament urmat pentru a deveni mamă.Redăm mai jos întreg mesajul postat de MAI pe Facebook:

„Joi dimineaţa, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliţiei Rutiere şi a mers direct spre biroul comandantului.

Avea lacrimi în ochi şi mergea precipitat.

În cei 27 de ani de muncă, nimeni nu o mai văzuse aşa! Cu toţii erau obişnuiţi să o vadă mereu zâmbitoare şi mai ales să audă “Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva?”.

Acum se îndrepta spre biroul comandantului.

- Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliţiei rutiere. E numai greşeala mea! Să ştiţi că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiţi supărat pe mine!

- Doamna Geta, vă asigur că nimeni nu are ce să vă reproşeze. Şi vă mai asigur de ceva, noi vă iubim şi vă preţuim enorm! Un singur lucru vă rog, să nu mai plângeţi. Noi chiar vă iubim!

În acea zi, doamna Geta nu a ieşit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în aşa fel încât să nu fie văzută de nimeni.

A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.

- Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeţi în curte. Vă aşteaptă cineva!

Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aştepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.

- Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteţi să ne salutaţi ca şi până acum!

- Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoţionată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire....

- De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!

Doamna Geta este poliţista care săptămâna aceasta a devenit virală în mediul online, în special pentru constituţia sa fizică. Au fost mulţi care au denigrat-o şi au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie şi-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul şi i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.

Şi mai e ceva de menţionat, deşi ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeaşi pasiune şi cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă.

Pentru noi, doamna Geta este o lecţie.

Pentru voi ce e?", au scris cei de la Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina oficială de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet