"Nu există această posibilitate", a precizat Dragnea, întrebat în ce măsură PSD îl va susţine pe Cioloş pentru mandatul de premier, după alegerile parlamentare.

"Nu există această posibilitate (n.r. - Dacian Cioloş). Răspunsul este acelaşi: Nu. PSD va merge cu o propunere la Cotroceni împreună cu ALDE, cu un prim ministru membru PSD", a continuat liderul PSD.

Dragnea a menţionat că există o diferenţă între el şi premierul Cioloş: " Este o diferenţă între mine şi domnul Cioloş - mică sau mare: şi datorită mie domnul Cioloş este premier, dar eu nu sunt preşedintele PSD datorită dânsului".

Întrebat dacă în cazul în care preşedintele Iohannis nu va accepta propunerea PSD va face o altă propunere, Liviu Dragnea a negat. "Nu. Dar să ajungem acolo. Mai sunt suficiente luni chiar vreau să ne concentrăm pe programul de guvernare, pe modul cum o să-l comunicăm, pe organizare şi după alegeri să vedem cum procedează preşedintele pe baza rezultatelor. Nu vreau să construim scenarii pe bază de ipoteze. Să vedem ce voturi luăm. Acum discutăm pe nişte sondaje, nu ne culcăm pe o ureche, nu ne vedem câştigători. Şi, din acest motiv, nu vreau să merg mai departe cu scenariile, dar nu vom merge cu o altă propunere, categoric nu", a spus preşedintele PSD la RTV.

Citește și

loading...