"Vrem în toate județele și localitățile unde se poate face lucrul ăsta să facem majorități cu PP-DD, în condițiile în care liberalii au hotărât să facă alianță cu PDL. Nu știu dacă o să o facă sau nu, dar vrem ca majoritățile să funcționeze în continuare și proiectele de dezvoltare ale comunităților locale asumate de primarii și președinții noștri să poată fi puse în aplicare. Eu v-am spus ce am vorbit cu secretarul general de la PP-DD și se pare că începem să ne constituim, unde se poate", a declarat Dragnea, la Senat.

El a spus că dacă Dan Diaconescu vrea o alianță anti-Băsescu, este o veste bună.

"Asta este o veste foarte bună. Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianță anti-Băsescu, suntem acolo. Dacă Dan Diaconescu nu a înțeles că PNL este pro-Băsescu, înseamnă că a fost plecat din țară", a susținut Dragnea.

Întrebat ce se întâmplă cu posturile din deconcentrate pe care le dețineau liberalii, președintele executiv al PSD a răspuns: "În mod normal, până acum, fiind niște cetățeni foarte onorabili (liberalii — n.r.), ar fi trebuit să plece din moment ce ei spun că se aliază cu PDL și au ieșit din USL, adică au ieșit de la guvernare, în mod normal ar fi trebuit să plece. Dacă nu, înseamnă că sunt ipocriți".


Preluare: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și